Vacature: Allround medewerker akkerbouw Bakker Oudeschip V.O.F.

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Oudeschip
  • Opleidingsniveau HboMbo

Over de functie

Ben jij een echte akkerbouw vakman en ben je op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheden? Akkerbouwbedrijf Bakker Oudeschip V.O.F. zoekt een bevlogen allround medewerker akkerbouw die verschillende werkzaamheden op het bedrijf weet te organiseren en die de leiding kan nemen wanneer dat nodig is. Dit is jouw kans op een veelzijdige baan in de akkerbouw!  

In de winterperiode houd je je bezig met het lezen van aardappelen rijd je op de heftruck, ondersteun je bij het opzakken en help je bij het laden en lossen van vrachtwagens. In het teeltseizoen ben je volop op het land te vinden, ploegen, zaaien, poten, selecteren en rooien behoren tot jou werkzaamheden. Je kunt bij akkerbouwbedrijf Bakker het hele jaar rond aan het werk en geen werkweek is hetzelfde.

Functie-eisen

  • mbo niveau 4/ hbo opleiding in de richting akkerbouw/ plantenteelt
  • rijbewijs B en T
  • heftruckcertificaat
  • spuitlicentie
  • ervaring met GPS
  • ervaring in de aardappelselectie

Over het bedrijf

Akkerbouwbedrijf Bakker is gelegen in het Noord- Groningse Oudeschip. Het bedrijf kent een rijke historie en richt zich hoofdzakelijk op de teelt en vermeerdering van hoogwaardig aardappelpootgoed in een gesloten pootgoedcircuit. Ervaring met aardappelselectie is daarom belangrijk. Je werkt in een team en beschikt over leidinggevende capaciteiten voor het aansturen van de medewerkers wanneer de eigenaar zich op andere werkzaamheden richt. 

Akkerbouwbedrijf Bakker Oudeschip V.O.F. wordt gerund door een bevlogen en vooruitstrevende boer met een duidelijke visie op de toekomst. Er heerst een no-nonsense bedrijfscultuur waar kwaliteit een belangrijke rol speelt. Hierbij past een medewerker die rechtdoorzee is en die graag vol goede inzet en motivatie zijn werk doet. Je bent dan ook iemand die precies werkt en die graag het initiatief neemt.

Wat wij bieden

Akkerbouwbedrijf Bakker biedt jou de mogelijkheid om voor langere tijd aan het werk te gaan en je te ontwikkelen binnen het bedrijf. De hoogte van jouw salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.

Grijp jij deze kans om als bevlogen duizendpoot aan de slag te gaan bij akkerbouwbedrijf Bakker Oudeschip V.O.F.? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22

Deel deze vacature via