Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau MboVmboMavo

Over de functie

Ben jij wat ze noemen een échte akkerbouwman of vrouw? Ja? Geweldig! Dan ben je dus een bedreven akkerbouwmedewerker en vind je het prachtig om te helpen bij werkzaamheden die zich gedurende het jaar op een akkerbouwbedrijf voordoen. Lees hier waar jij als akkerbouwmedewerker aan de slag kunt!

Voor een groot akkerbouwbedrijf op het gebied van pootgoedteelt zijn wij op zoek naar een akkerbouwmedewerker. In de zomermaanden ben je inzetbaar voor trekker werk in het veld zoals het frezen van ruggen, het poten en rooien van aardappelen en kieper rijden. Hierbij maak je onder andere gebruik van GPS. Om het hele jaar aan het werk te kunnen beschik je over ervaring met aardappelen sorteren en kennis van andere akkerbouwgewassen zoals bieten, uien en tarwe.

Functie-eisen

  • rijbewijs B en T
  • werkervaring in de akkerbouw

Over het bedrijf

Het akkerbouwbedrijf is gevestigd in Noord-Groningen. Het is een groot familiebedrijf dat zich voornamelijk richt op de pootgoedteelt. De kracht van dit bedrijf zit hem in de diversiteit van de organisatie en de medewerkers.

Wat wij bieden

We bieden jou een afwisselende, fulltime functie voor de langere tijd waarbij je met een bevlogen groep collega’s samenwerkt. Om direct aan de slag te kunnen zoeken wij een kandidaat met ervaring en een echte passie voor de akkerbouw. Beloning vindt plaats volgens de cao Open Teelten en ligt tussen de €11,- en €16,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast en wil je graag aan de slag als medewerker in de akkerbouw? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op voor 17 juli. Voor vragen kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk via het telefoonnummer 0596 59 22 22

Deel deze vacature via