Vacature: Allround stoffeerder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Appingedam
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Binnenshuis; dat is waar jij het liefst jouw werkzaamheden uitvoert. Tegelijkertijd ben je wel graag op verschillende locaties aan het werk. Dat is dan ook precies wat jij als allround stoffeerder gaat doen. Beschik je over ervaring als stoffeerder en wil je graag bij een professioneel en modern interieurbedrijf aan het werk? Solliciteer dan op de onderstaande vacature!

Functie-eisen

  • je hebt aantoonbare ervaring als stoffeerder
  • je bent in het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

We bieden jou een functie voor een interieurbedrijf uit de buurt van Spijk. Jij gaat hier als stoffeerder aan het werk. Als stoffeerder denk je niet zo graag in hokjes en beperkingen. Waar anderen een kale woonkamervloer of trap voor zich zien zie jij de mogelijkheden voor een prachtig gestoffeerde ruimte. Je bent dus van nature creatief aangelegd en denkt in oplossingen.


In de ochtend kom je naar de zaak laad je de bus in om vervolgens naar de klant te gaan en daar aan het werk te gaan. Dagelijks bezoek je verschillende klanten voor klussen die uiteenlopen van het (in)meten en monteren van raamdecoratie tot het stofferen van vloeren of trappen. In de functie van allround stoffeerder kom je dus op veel verschillende adressen en maak je met jouw werk keer op keer klanten blij met hun vernieuwde interieur. Dat is dan ook waar jij de energie voor je werk uit haalt! Dit doe je samen met één collega. Door jouw werkervaring als stoffeerder pak je het werk snel zelfstandig op. Tijdens het werken op locatie vergeet je niet dat je altijd te gast bent  bij de klant stel jij je klantvriendelijk op. 

Wat wij bieden

Je gaat in deze functie fulltime aan het werk waarbij jouw werkdagen duren van 08:00 tot 16:30 uur. Daarnaast biedt het bedrijf jou de mogelijkheid om voor langere tijd aan het werk te gaan. Doe jij je werk naar behoren? Dan kun je in de toekomst doorgroeien binnen het bedrijf.

Heb jij de creativiteit en de ervaring om als stoffeerder aan het werk te gaan? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via