Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij houdt van werken in de buitenlucht. Ook draag je graag een steentje bij aan plekken waar mensen kunnen genieten en tot rust komen. Dit combineer je met jouw passie en kennis over planten en bomen. Ben jij de allround hovenier die we hier omschrijven? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functie-eisen

  • je hebt aantoonbare werkervaring als hovenier
  • je bent in het bezit van rijbewijs B(E) en eigen vervoer

Over het bedrijf

Wij zoeken weer (ervaren) hoveniers! Als allround hovenier ben je alleen of samen met één of meerdere collega's verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van tuinen. Dit doe je bij particulieren, instellingen en bedrijven. Jouw vakkennis komt perfect van pas bij de beplanting en bestrating van terreinen en het aanleggen van schuttingen en vijvers. Ook vind je het leuk om klanten te adviseren over het onderhoud van hun tuin. Dit doe je dan ook op een duidelijke en klantvriendelijke manier. Je werkt hierbij zorgvuldig om zo het beste resultaat te behalen.

Wat wij bieden

Beloning vindt plaats op basis van ervaring en de cao hoveniers en ligt tussen de €11,- en €15,- bruto per uur.

Ben jij de allround hovenier die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22

Deel deze vacature via