Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als minikraanmachinist? Ben jij een echte teamplayer?  Dan is dit de perfecte baan voor jou!  Voor een bedrijf uit de omgeving van Sneek zijn wij op zoek naar een minikraanmachinist.

Je komt te werken in een klein team. Je zult aan de slag gaan bij projecten zoals nieuwbouwwijken/ woningen, inrichting bedrijventerrein, tuinaanleg of grondwerkzaamheden rondom rioolwerk. Binnen deze projecten bestaat jouw werk voornamelijk uit de graafwerkzaamheden. Daarnaast pak je ook de werkzaamheden naast de kraan op. Een afwisselende baan dus met veel mogelijkheden!

Functie-eisen

  • aantoonbare werkervaring als minikraanmachinist
  • VCA-certificaat
  •  B(E) rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een minikraanmachinist. Je zou dus op kort termijn al kunnen starten. Momenteel zijn ze bezig op een klus in Lemmer. Maar het werkgebied van de opdrachtgever is het gehele Noorden van Nederland. Binnen het bedrijf heerst een leuke sfeer omdat de eigenaar zeer betrokken is. Het team is klein en er zijn korte lijnen. De eigenaar werkt zelf ook mee wanneer het nodig is. In verband met het samen rijden naar klussen woon je bij voorkeur in de buurt van Sneek. Daarnaast is het handig dat je een BE-rijbewijs hebt zodat je ook de minikraan kunt vervoeren.

Wat wij bieden

Wie bieden jou en fulltime baan voor langere tijd waarbij het salaris ligt tussen €11,- en €14,- bruto per uur conform cao LEO, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Zie jij jezelf al zitten op de minikraan? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer snel! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'minikraanmachinist'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via