Vacature: Servicemonteur riolering

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kolham
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met techniek, ben je een echte aanpakker en wil jij graag aan het werk op een plek waar jij jezelf de komende jaren fulltime kunt ontwikkelen tot volwaardig servicemonteur? Ga dan als servicemonteur rioleringen aan het werk!

 In jouw nieuwe functie van servicemonteur riolering ga je dagelijks zelfstandig met een goed uitgeruste bedrijfswagen langs bij klanten om rioolproblemen op te lossen. De klanten die jij bezoekt zijn veelal particulieren, huiseigenaren, bedrijven en instellingen. Bij aankomst maak je een inventarisatie, stel je een plan van aanpak op en ga je zelfstandig aan het werk om de problemen te verhelpen. Hierover communiceer je duidelijk met de klant zodat deze altijd goed op de hoogte is. Je bent dus iemand die het fijn vindt om zelfstandig te werken en hebt goede vaardigheden om te overleggen met zowel klanten als collega’s. Jouw collegialiteit zorgt ervoor dat je het geen probleem vindt om zo nu en dan mee te draaien in een storingsdienst die volledig vergoed wordt. De werkzaamheden richten zich bijvoorbeeld op het oplossen van verstoppingen, maar ook op de complexere vraagstukken met betrekking tot de riolering.

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met techniek
  • ervaring in de gww (pre)
  • rijbewijs B
  • VCA- certificaat (pre)

Over het bedrijf

Jouw collega’s zijn stuk voor stuk allround vakmensen die hun vak als geen ander verstaan. Door de klantvriendelijke houding presenteren zij zich daarnaast als echte visitekaartjes voor het bedrijf. Omgekeerd zorgt dit rioleringsbedrijf ervoor dat alle materialen en gereedschappen tiptop geregeld zijn, zodat het werk met plezier en voldoening kan worden uitgevoerd. Je gaat als servicemonteur aan het werk voor een professioneel en gespecialiseerd rioleringsbedrijf met oog voor de klant en personeel.

Wat wij bieden

We bieden jou een zelfstandige functie (40 uur per week) waarbij je op veel verschillende locaties in de provincies Groningen en Drenthe zult werken. Ook wordt jou een interne opleiding geboden zodat je het werk zo goed mogelijk uit kunt voeren. De komende jaren krijg jij de kans om jouw plek te verdienen en door te groeien binnen het bedrijf. Je salaris ligt tussen de €12,- en €17,- bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring.

Ben je enthousiast geworden door de vacature 'Servicemonteur riolering'?  Solliciteer dan voor 31 mei 2020. Heb je vragen of wil je graag nog aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via