Vacature: Productiemedewerker betonindustrie

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMboVmbo

Over de functie

Niet zomaar productiewerk is wat jou aanspreekt, maar bouwgerelateerd productiewerk! Heb jij een gedreven werkhouding en ben je klaar om je handen eens goed uit de mouwen te steken? Dan is de functie productiemedewerker betonindustrie echt iets voor jou!

Voor een opdrachtgever in de buurt van Leek zoeken wij per direct een paar sterke handen die gaan meehelpen in de productie van prefab betonelementen. De werkzaamheden worden in een productielijn uitgevoerd om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als medewerker bestaan jouw taken bij dit bedrijf uit het opbouwen van mallen waarin de elementen gevormd worden. Ook help je bij het plaatsen van betonijzer en steenstrips. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de nette afwerking van het gestorte beton.

Functie-eisen

Wij zoeken voor deze functie een aanpakker die affiniteit heeft met de bouw of techniek. Ook als je nog nieuw bent in deze richting ben je uiteraard welkom.

Daarnaast gelden onderstaande functie-eisen

  • fysiek in staat om veel te staan en tillen
  • een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • flexibele instelling
  • samenwerken
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is producent van betonnen bouwelementen voor tal van toepassingen. Dankzij de enorme kennis en ervaring, in combinatie met innovatief werken en denken, en een grote mate van efficiëntie, is onze opdrachtgever een toonaangevende partner voor architecten en aannemers in binnen- en buitenland.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken. De werktijden liggen tussen 07:00 en 18:00 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als productiemedewerker betonindustrie verdien je €11,90 bruto per uur.

Ben jij de productiemedewerker betonindustrie waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Productiemedewerker betonindustrie'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via