Vacature: Onderhoudsmedewerker groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 7,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij een mbo-opleiding gevolgd in de richting groen en wil je nu graag in de praktijk aan het werk? Ben je verder praktisch ingesteld en op zoek naar een nieuwe fulltime baan? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou beschikbaar! Lees hier wat de functie van hovenier inhoudt.

Doordat je vanuit school en/ of eerdere werkervaring kennis hebt van werkzaamheden in de groenvoorziening is het voor jou mogelijk om zelfstandig onderhoud aan tuinen uit te voeren. Taken zoals snoeien, maaien, herstraten, onkruid wieden en bloemen planten zijn voor jou dus gesneden koek. Daarnaast zal je jouw collega’s ook assisteren bij het bestraten van tuinen, en het plaatsen van schuttingen, schuurtjes en overkappingen.

Je krijgt bij dit hoveniersbedrijf de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Als zelfstandig groenvoorziener ga je fulltime aan het werk. Hierbij duren jouw werkdagen doordeweeks ongeveer van 07:45 tot 16.00 uur. De startdatum van deze functie zal in overleg met jou worden bepaald. Als onderhoudsmedewerker groen ligt jouw salaris tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. Uiteraard hangt de hoogte samen met jouw ervaring en leeftijd. 

Functie-eisen

  • opleiding richting groen
  • rijbewijs B (BE is een pre)
  • werkervaring in het groen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein en groeiend bedrijf dat gevestigd is in de regio Leek. Je gaat hier werken in een team van jonge en gemotiveerde medewerkers. De communicatie met de mensen in jouw team verloopt dus via korte lijnen. Als groenvoorziener voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de tuinen van particulieren. Dit doe je voornamelijk in het gebied dat ligt tussen Groningen en Drachten.

Wat wij bieden

Het gaat om een functie voor langere tijd en bij goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. 

De beloning is volgens de cao Hoveniersbedrijven. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van je leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 7,- en € 14,- bruto per uur. 

Ben jij de onderhoudsmedewerker groen waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via