Vacature: Agrarisch chauffeur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scharsterbrug
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Spring jij niet aan de kant voor elke dag weer andere afwisselende dag? Ben jij een allround chauffeur die ook ervaring heeft als loonwerker? Dan zijn wij voor deze combifunctie in Joure op zoek naar jou!

De werkzaamheden binnen dit bedrijf zijn zeer gevarieerd. Zo bestaan je werkzaamheden onder andere uit: mest rijden, inkuilen, harken, balen persen/wikkelen en het oogsten van verschillende gewassen. Daarnaast ben je een aantal dagen aan de gang als vrachtwagenchauffeur. Het is hierbij belangrijk dat je in het bezit van een de juiste rijbewijzen een vca-certificaat en een veilig werken langs de de weg certificaat in je bezit hebt. Met deze combinatie functie is het mogelijk om fulltime weken te draaien. Jouw weken zien er dus elke week weer anders uit geen dag is hetzelfde bij deze opdrachtgever. Omdat het seizoen al volop begonnen is kun je dus op korte termijn al starten!

Functie-eisen

  • rijbewijs B, C, CE en T
  • vca certificaat
  • veilig werken langs de weg certificaat
  • ervaring als CE chauffeur

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een leuk bedrijf waarin korte lijntjes centraal staan. De eigenaar werkt volop mee en is nu op zoek naar een uitbreiding van het team zodat hij zelf meer de overige activiteiten kan oppakken. Omdat de eigenaar zelf meewerkt is het een fijne sparringspartner en staan ze open voor nieuwe ideeën en verbeterpunten. Ze zitten niet alleen in het loonwerk maar ook in het grondverzet, vandaar dat ze op zoek zijn naar een loonwerker / chauffeur.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime functie van ongeveer 38 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao LEO. Het salaris ligt tussen €11,- en €16,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij de loonwerker die we zoeken? Solliciteer dan voor 3-07. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via