Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bolsward
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Monteer jij snel en als de beste? Heb jij affiniteit met de bouw en wil jij graag aan de slag in deze sector? Dan is deze vacature als montagemedewerker in Sneek zeker iets voor jou.

In verband met toenemende drukte is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren montagemedewerker. Als montagemedewerker heb je verschillende taken, waaronder het op maat maken en plaatsen van panelen op woningen en het plaatsen van kozijnen. Het werk is fysiek zwaar maar aan het einde van de dag ben je moe maar voldaan en kijk je naar een mooi eindresultaat. Het is dus van belang dat je geen uitdaging uit de weg gaat en van aanpakken weet.

Functie-eisen

  • affiniteit met de bouw
  • rijbewijs B
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is in de geveltechniek koploper op het vlak van duurzaamheid en innovatie. Ze staan er om bekend dat ze al hun projecten tot in de puntjes voorbereiden en perfect uitvoeren. Ze blijven innoveren en zijn altijd op zoek naar enthousiaste werknemers die hun bedrijf mee kunnen liften naar de top. Momenteel werken er ongeveer 25 medewerkers binnen dit bedrijf.  De projecten van onze opdrachtgever zijn in heel Nederland, het is dus van belang dat je af en toe ook elders wilt overnachten als een klus in het zuiden van Nederland is.

Wat wij bieden

Wie bieden jou een fulltime functie voor langere tijd. De werktijden zijn van 07:00-16:00. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao metaal & techniek en je verdient tussen de €12,- en €13,- bruto per uur.

Ben jij de montagemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan snel. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via