Vacature: Parttime winkelmedewerker slagerij (Wajong/Doelgroepregister)

  • Salaris Tussen €7,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Winneweer
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voor een Slagerij in Winneweer zoeken wij een winkelhulp voor drie dagen per week. 

In de slagerij help je mee met alle veelvoorkomende werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het samenstellen van barbecuepakketten, en verpakken en ompakken van vlees en schoonmaakwerkzaamheden. Eventueel kan je ook klanten helpen, kassawerkzaamheden verrichten en de telefoon aannemen om bestellingen aan te nemen.

Functie-eisen

  • klantvriendelijk
  • woonachtig in de regio 

Deze vacature is specifiek bedoelt voor werkzoekenden met een Wajong-uitkering en/of banenafspraak. Je kunt alleen reageren wanneer dit voor jou van toepassing is.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een informele kleine slager, waar je samen met de eigenaar werkt. Je hoeft geen ervaring te hebben met het werk, maar wel wordt verwacht dat je in de loop der tijd zelfstandig aan het werk kunt. En dat je zelf initiatief neemt en het werk ziet liggen, zoals het legen van prullenbakken en schoonhouden van de werkomgeving.

Wat wij bieden

De werkdagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. Je werkt van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tussen de middag heb je een uur lunchpauze. 

We starten met een proefplaatsing van twee maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je krijgt hierbij begeleiding van een jobcoach. 

Ben jij de parttime winkelmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Solliciteren kan tot en met 29 mei. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel dan gerust met Willem de Vries, jobcoach van Abiant op het telefoonnummer 050 20 60 021.

Deel deze vacature via