Vacature: Gecertificeerd lasser

  • Salaris Tussen €13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je in het bezit van één of meerdere lascertificaten en wil je graag aan het werk bij een mooi en groeiend bedrijf in de regio noordwest Friesland? Dan is deze vacature van gecertificeerd lasser er eentje die perfect bij jou past!

Als tig lasser ga jij aan de gang met het lassen van zuurstofstanks voor ziekenhuizen. Het is van belang dat je ervaring hebt met stereo lassen. Jij kan daarom perfect samenwerken en samen met de andere lasser zorgen jullie voor een perfecte doorlas. Het fijne is dat jullie het eindresultaat meteen zien omdat het complete proces van begin tot eind bij onze opdrachtgever wordt uitgevoerd. In verband met drukte zijn ze per direct op zoek naar een ervaren tig lasser, je zou dus op korte termijn al kunnen staten!

Functie-eisen

  • in het bezit van geldige lascertificaten (of bereid deze opnieuw te halen)
  • zelfstandig werkstukken samen kunnen stellen 
  • tekeningen lezen
  • bereid om cursussen te volgen
  • Tig niveau 3 

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een metaalbewerkingsbedrijf in het noordwesten van Friesland. Van plaatbewerking en machinebouw tot verspanen, vanuit de ruime bedrijfshallen worden allerhande bewerkingswerkzaamheden uitgevoerd. Door alle werkzaamheden onder één dak onder te brengen kunnen producten snel en tegen de hoogste kwaliteit geleverd worden.

De producten die ze maken zijn van staal, rvs en aluminium en worden gelast met TIG of MIG/ MAG, dit verschilt per project. Het is dan ook zaak dat je geldige lascertificaten hebt voor één of meerdere van deze processen zoals 141 staal of rvs of rvs, 135/ 138 staal of aluminium. Hiermee ontwikkel en produceer jij alle denkbare en ondenkbare toepassingen binnen de metaal industrie. Dit varieert van losse onderdelen tot complete eindproducten. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in 2 ploegendiensten vanwege toenemende drukte. Inschaling is conform Cao Metalektro. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 16,-.

Wil jij aan de gang als lasser? Solliciteer dan voor 24 Meii! Heb je nog vragen over de  vacature 'Lasser'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via