Vacature: Accountmanager new business

  • Salaris Tussen €3000,- en € 4000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ga jij voor een stevige commerciële functie waarbij je wordt uitgedaagd om een gerenommeerde innovatieve kwekerij in Noord-Nederland in zowel binnen- als buitenland nog beter op de kaart te zetten? Wellicht zet jij dan de volgende stap als Accountmanager new business.

In deze uitdagende en zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor acquireren en adviseren van nieuwe opdrachtgevers. Je bent nauw betrokken bij het gehele traject van het uitbrengen van advies tot sluiten van het contract. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor beheer van de bestaande accounts en bouw je deze contacten verder uit tot een duurzame relaties. Met jouw kennis van marketing en je neus voor commerciële kansen weet je een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie. Daarnaast ben jij hét gezicht van het bedrijf op beurzen en netwerkbijeenkomsten. Drie tot vier keer per jaar vertegenwoordig je het bedrijf op beurzen in verschillende landen binnen Europa en in de Verenigde Staten. Met jouw creativiteit en kennis van de markt ontwikkel je daarnaast samen met je collega’s nieuwe verkoopconcepten.

Functie-eisen

• afgeronde hbo-opleiding in commerciële richting
• minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare commerciële rol
• goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Vanzelfsprekend heb je daarnaast een flinke dosis doorzettingsvermogen, een sterk gevoel voor commerciële kansen en een dienstverlenende instelling. Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden om een overtuigende gesprekspartner op uiteenlopende niveaus te zijn.

Over het bedrijf

Dit uiterst moderne en innovatieve bedrijf is een van de toonaangevende kwekerijen in Europa. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een commerciële uitdaging bij een dynamische en groeiende organisatie. Je stapt in een uiterst vakkundig en hecht team met korte communicatielijnen. Je krijgt veel vrijheid om op eigen wijze doelstellingen te behalen en zelfstandig vorm te geven aan de functie. Laat jij zien wat je waard bent dan behoort een vast contract uiteraard tot de mogelijkheden. Het salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Salarisrichtlijn: Het salaris ligt tussen de €3.000 en €4.000 bruto per maand.

Deel deze vacature via