Vacature: Elektromonteur hekwerk

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij elke dag weer fluitend naar je werk toe? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste elektromonteur die van aanpakken weet. Jij bedient de klant elke dag met een glimlach en de klant zwaait jou tevreden uit. Voor een opdrachtgever in Heerenveen zoeken wij dus een enthousiaste elektromonteur.

Als monteur houd je je bezig met het onderhouden, repareren en plaatsen van inrijpoort automatiseringssystemen. Het gaat om alle elektronica die je tegen kan komen bij een poort die toegang geeft tot een terrein, zowel bij particulieren als bedrijven.  In deze functie werk je geheel zelfstandig en heb je het vermogen in oplossingen te denken. Naast de werkzaamheden als monteur ondersteun je ook bij het plaatsen van het hekwerk. Je meestal samen met een montagemedewerker op pad maar het komt ook regelmatig voor dat je zelfstandig op pad bent. De planning is ruim van te voren bekend daarom weet je altijd waar je aan toe bent.

Functie-eisen

  • vca-certificaat
  • elektrotechnische opleiding
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Heerenveen is specialist in het plaatsen van diverse hekwerken en poorten. Ze bestaan inmiddels bijna 40 jaar. Ze zijn een ervaren speler in de markt en gaan nog iedere dag duidelijk op hun doel af. De klant staat centraal en ze lopen altijd een stapje harder om de klant tevreden te stellen. Hierbij bedienen ze hun klanten zo snel mogelijk en gaan voor een tevredenheidscijfer van 100%. Er hangt een fijne sfeer binnen het bedrijf en het klantenbestand is zeer breed in Noord Nederland. Mede dankzij de elektromonteurs zorgen jullie er iedere dag weer voor tevreden klanten. Omdat je ook regelmatig bij vaste klanten langs gaat wordt je altijd hartelijk ontvangen wat je dag zeer plezierig maakt. Binnen dit enthousiaste bedrijf zijn ze daarom op zoek naar een aanvulling voor het huidige team.

Wat wij bieden

Wie bieden jou een fulltime functie waar je per direct zou kunnen starten. Bij goed bevallen is het een mogelijkheid om rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden. Daarnaast bieden wij een salaris conform de cao Metaal & Techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de €12,- en €16,- bruto per uur zijn.  

Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer snel! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via