Vacature: Interieurverzorger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 4 uur
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMbo

Over de functie

Word jij ook vrolijk van een fris schoongemaakte woonhuis of bedrijf?

Word jij ook vrolijk van een fris en schoongemaakt woonhuis of bedrijf? Onze opdrachtgever gevestigd in de omgeving van Ten Boer is op zoek naar een schoonmaker voor zijn bedrijfsgebouw en woonhuis. Kun jij netjes en in een goed tempo schoonmaken dan zijn wij zeker op zoek naar jou. De klussen die wekelijks, en in overleg gebeuren zijn: stofzuiger, dweilen, sanitair schoonmaken, deuren/deurposten en ramen/kozijnen schoonmaken. Ook kan het gebeuren dat er in overleg andere schoonmaakklussen moeten worden aangepakt. 


Functie-eisen

  • Bij voorkeur beschikbaar op vrijdagochtend, of een andere ochtend in de week
  • bij voorkeur ervaring als schoonmaker

Over het bedrijf

De opdrachtgever heeft een bedrijf aan huis in de omgeving van Ten Boer. Het betreft het schoonmaken van de woning met daarnaast ook een deel van het bedrijfsgedeelte zoals het kantoor, kantine en sanitair van de loods. 

Wat wij bieden

De voorkeur van de opdrachtgever heeft de vrijdagochtend. Mocht jij nu de vrijdagochtend helaas niet kunnen dan is een andere ochtend in overleg bespreekbaar. Gemiddeld ben je tussen de  3 en 4 uur per week bij deze opdrachtgever aan het werk. 

Het salaris ligt tussen €11,- en €13,- bruto per uur.

Wil jij een extraatje verdienen als schoonmaker? Solliciteer dan voor 1 juli 2020. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum op telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via