Vacature: Chauffeur autolaadkraan

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Spring jij niet aan de kant voor elke dag weer een andere afwisselende werkdag? Ben jij een klantgerichte allround chauffeur die ervaring heeft met autolaadkraan? 

Onze opdrachtgever is op zoek naar een parttime chauffeur die in het bezit is van een autolaadkraan certificaat. Vind jij het een uitdaging om iedere dag weer alle spullen zorgvuldig en snel afgeleverd te hebben bij de klanten. Dan is dit de functie voor jou.

 Het betreft een parttime functie, met de mogelijkheid tot 5 halve dagen te werken of 3 volledige dagen in overleg. 

Functie-eisen

  • rijbewijs C
  • veilig werken met autolaadkraan

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf waarin korte lijntjes centraal staan. Het betreft een kleine werkgever die gespecialiseerd is diverse bestratings- en tuinmaterialen. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Bedum en bezorgd door heel Noord-Nederland. Jouw collega's zijn hecht en vinden het niet erg om met z'n allen over te werken als nog niet alle spullen zijn bezorgd zoals afgesproken. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een parttime functie van tussen de 18 en 24 uur per week tot september 2020. 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao doe-het-zelfbranche. Het salaris ligt tussen €12,- en €14,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring. 

Ben jij de chauffeur die ervaring heeft met autolaadkraan die we zoeken? Solliciteer dan voor 12 augustus 2020. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30 .

Deel deze vacature via