Vacature: Leerling ETW'er

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Stitswerd
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

 Wil jij alles te weten komen over boomonderhoud? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als ETW'er weet je alles van het beheer, planten, onderhouden en kappen van bomen. Je denkt aan de gezondheid van de bomen en aan de veiligheid. De bomen onderhoudt je vanaf de grond, of vanuit een hoogwerker. Je houdt je bezig met het het snoeien en rooien van bomen. Je herkent verzakkingen en versnippert takken. Je verplant bomen en planten met de hand en machinaal. Natuurlijk zorg je dat alles veilig verloopt en plaats je wegafzettingen.

In samenwerking met de opdrachtgever kan de opleiding tot ETW'er verzorgt worden. de opleiding tot ETWér zal ongeveer één jaar in beslag nemen. gedurende de opleiding worden er ook andere voorkomende werkzaamheden van jou verwacht, zoals trekkerwerk. Het onderhoud van het gereedschap en materieel is eigen beheer. de voorkeur gaat dan ook uit naar een kandidaat met affiniteit voor techniek.

Functie-eisen

  • een opleiding tot ETW'er willen volgen (en dit deels zelf willen/kunnen bekostigen)
  • je bent flexibel en leergierig
  • affiniteit met techniek
  • trekker rijbewijs en ervaring

Over het bedrijf

Voor een gespecialiseerd boomkapbedrijf zijn we op zoek naar een leerling ETW'er. Het bedrijf is gespecialiseerd in het snoeien, kappen en rooien van bomen. Daarnaast inspecteren zij de bomen op plagen en ziektes. Je komt te werken in een jong en energiek team dat zich vooral richt op het kappen van bomen, van kapvergunning tot de boom kap en het uitfrezen van de stobben.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie met daarnaast een opleiding die deels wordt bekostigd. De opleiding duurt 1 jaar, gedurende dit jaar zullen er ook andere werkzaamheden verricht moeten worden zoals trekkerwerk/ sleutelwerk etc.  Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature van leerling ETW'er? Solliciteer dan voor 1 juli 2020! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30

Deel deze vacature via