Vacature: Industrieel Reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij niet bang om vieze te handen te krijgen, houd je van afwisselend werk en spreekt de industriële reiniging je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in Heerenveen zoeken wij een industrieel reiniger die per direct kan starten.

De werkzaamheden variëren van handmatige reiniging tot aan het reinigen met behulp van hoge druk reinigers, veegmachines en andere apparaten. Ook het schoonhouden van het buitenterrein kan tot je taken behoren. Je bent dus allround inzetbaar en zorgt er voor dat alle productieruimtes er weer spik en span uit zien.  Werken in de warmte is voor jou geen probleem, je doet je werk met plezier in ieder klimaat.

Functie-eisen

  • geldig VCA-certificaat
  • flexibele beschikbaarheid
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger in Heerenveen. Onze opdrachtgever beschikt over jarenlange kennis en ervaring in de industriële (food) reiniging. Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor de reinigingswerkzaamheden in de (food) industrie. Tijdens en na het productieproces reinig je de werkomgeving en machines zodat de industriële processen (zo optimaal mogelijk) doorgang kunnen vinden.

Wat wij bieden

Over het algemeen word je ingezet in dagdiensten. Het salaris voor een industrieel reiniger is € 11,59 bruto per uur conform cao schoonmaak. Je kunt maandag 10 augustus al starten en het werk is voor langere tijd. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger in Heerenveen? Heb je nog vragen over de vacature 'Industrieel reiniger'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via