Vacature: Schoonmaker vakantiehuisjes

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Stavoren
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Met een stofzuiger en dweil in je handen wandel je richting huisje 73. Jouw collega draagt de poetsdoeken en een emmer met schoonmaakmiddelen voor een sopje. Onderweg kletsen jullie over het weekend en wordt de taakverdeling vast gemaakt. Aangekomen bij het desbetreffende huisje, kunnen jullie direct aan de schoonmaak. Aan het eind van de dag komen de nieuwe huurders en dient het vertrek schoon en fris te zijn. Heb jij ervaring met schoonmaakwerkzaamheden en ben je op zoek naar een baan in de buurt van Stavoren? Lees dan snel verder. Wellicht is deze vacature voor schoonmaker precies wat jij zoekt!

Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgever en maakt vakantiehuisjes schoon in de omgeving van Stavoren. In de tijd dat de vakantie er voor de ene groep weer op zit en de andere groep staat te popelen om op vakantie te gaan, maak jij met jouw collega’s de huisjes netjes en schoon. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het: verschonen van de bedden, schoonmaken van sanitair, keuken en meubilair, stofzuigen en dweilen van de vloeren.

Je vormt samen met jouw collega’s een enthousiast schoonmaakteam. Dankzij jullie beleven de gasten hun aankomst in het vakantiehuis als onbezorgd en prettig. Soms werk je samen met een collega, soms ga je zelfstandig aan de slag. Uiteraard help je elkaar waar nodig.

Je werkt vaak op de wisseldagen maandag en vrijdag van 10:00-15:00.  Je kunt op korte termijn al starten.

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker
  • woonachtig in omgeving Stavoren

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever ga je een super zomer tegemoet! Het is een familiebedrijf waarbij er snel geschakeld wordt. Ze zijn breed georiënteerd en alles is mogelijk. Wie weet kun je later ook nog elders aan de gang.

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke baan voor komende seizoen. Bij goed bevallen is het mogelijk om ieder seizoen terug te keren. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Een richtlijn is €11,- tot €12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed.  Je woont dus bij voorkeur in Stavoren zodat de reisafstand beperkt blijft.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Stavoren? Solliciteer dan snel.  Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via