Vacature: Zager

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij de koele kikker die op iedere moment van de dag  het hoofd koel houdt? Voor een opdrachtgever in de buurt van Franeker zijn wij op zoek naar een allround zager / magazijnmedewerker die elke dag weer het beste uit zichzelf en het team haalt!

Als zager / magazijnmedewerker ben jij het aanspreekpunt bij binnenkomende materialen. Zodra alles binnen is, check jij of de juiste hoeveelheden zijn binnengekomen en of er ook schade zit op de materialen. Zodra je de check hebt afgerond, boek je de goederen in het systeem in. Wanneer er iets niet klopt, zorg je meteen dat de juiste afdeling op de hoogte is. Omdat jij alles goed in de hand hebt weet je precies waar je alle materialen kunt vinden door een nette en duidelijke registratie. Jij weet daarom als geen ander wanneer er weer bijbesteld moet worden en je brengt de afdeling inkoop hier direct van op de hoogte.

Naast magazijnwerkzaamheden ben jij multifunctioneel inzetbaar omdat jij ook bijspringt met zaagwerkzaamheden. Je verwerkt de werkzaamheden volgens zaaglijsten en controleert de afmetingen, het productienummer en het heatnummer. Vervolgens ben jij de topper die met de heftruck er weer voor zorgt dat alle producten bij de juiste afdeling komen zodat alles op tijd verzonden kan worden. Samen met jouw team heb jij een verantwoordelijke functie en omdat jij altijd het overzicht hebt zijn je collega's zeer blij met jou!

Functie-eisen

  • zelfstandig
  • heftruckcertificaat
  • verantwoordelijk
  • ervaring als zager
  • beschikbaar vanaf 29 juni

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een metaalbewerkingsbedrijf in het noordwesten van Friesland. Van plaatbewerking en machinebouw tot verspanen. Vanuit de ruime bedrijfshallen worden allerhande bewerkingswerkzaamheden uitgevoerd. Door alle werkzaamheden onder één dak onder te brengen kunnen producten snel en tegen de hoogste kwaliteit geleverd worden.

Er heerst een fijne sfeer en er staat een team dat voor elkaar door het vuur gaat! Je werkt nauw samen met het team en daardoor wordt alles duidelijk uitgelegd en is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Je kunt starten vanaf ongeveer 29 juni. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform Cao Metalektro. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen € 11,- en € 13,-.

Wil jij aan de gang als magazijnmedewerker/zager? Solliciteer dan voor 25 juni! Heb je nog vragen over de  vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via