Vacature: Meewerkend voorman (glas) tuinbouw

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Klazienaveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In de omgeving van Emmen zijn we op zoek naar een meewerkend voorman glastuinbouw. Je komt te werken zowel in de kas als in de loods. Als meewerkend voorman stuur je operationeel aan. Dit betreffen zowel Nederlandse medewerkers als ook arbeidsmigranten met verschillende nationaliteiten. Je werkt daarnaast mee en je weet kleine storingen op te lossen. Je instrueert nieuwe medewerkers en controleert op kwaliteit en werktempo.

Als meewerkend voorman heb je een sterke en no nonsens mentaliteit. Je bent flexibel ingesteld en afspraken kom je vanzelfsprekend na. Je hebt inzicht en gevoel in de werkzaamheden die gerealiseerd dienen te worden. Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken. En je bent altijd op zoek naar verbetering, zowel in het belang van het bedrijf als ook voor je eigen ontwikkeling.

Functie-eisen

> je bent bij voorkeur in het bezit van een afgeronde mbo opleiding richting plantenteelt
> je hebt aantoonbare werkervaring
> je bent woonachtig in de omgeving van Emmen
> je beschikte over leidinggevende capaciteiten

Over het bedrijf

Je komt te werken in een platte organisatie met korte lijnen. Je werkt samen in een team van zowel Nederlandse als Poolse collega’s. Het betreft een fulltime functie. Je werkdagen en tijden zijn in overleg.

Wat wij bieden

Het salaris is volgens de Open Teelten-cao en het betreft een functie voor langere periode.  

Je kunt reageren t/m 31 juli. 

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01


Deel deze vacature via