Vacature: Schoonmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Harich
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij bijdragen een schoon en fantastische vakantieavontuur? Dan zit jij op deze camping perfect op de plek. Voor een camping in de omgeving van Balk zijn wij op zoek naar schoonmaker voor komend seizoen. Zoek jij extra werk deze zomer? Lees dan snel verder! 

Als schoonmaker ben jij verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gebouwen op het terrein en daarnaast zorg je dat het sanitair spik en span blijft. Er wordt 6 dagen in de week schoongemaakt, het is dus mogelijk om het samen met een bekende op te pakken zodat je de diensten kunt verdelen. De ochtenddienst is van 06:00-08:30 uur en de middagdienst is van 14:30-16:30 uur. Maar het is ook bespreekbaar om bijvoorbeeld van 09:00-16:00 uur te werken. 

Maar 1 ding is zeker de gasten zijn zeer blij met jou. Jij zorgt er namelijk voor dat de gasten een fantastische maar vooral schone vakantie hebben. Zeker in deze periode staat hygiëne voorop en is het belangrijk dat jij je werk perfect uitvoert. De opdrachtgever zal je hierin ondersteunen en er bestaat een schoonmaakprotocol op het park.

Het werk start vanaf ongeveer 10 juli en zal 31 augustus stoppen. Bij goed bevallen is het mogelijk om ieder seizoen terug te keren.

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker
  • woonachtig in omgeving Balk
  • beschikbaar van ma t/m za

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gezinscamping met een prachtige omgeving.  Er zijn om en nabij 150 staanplaatsen en ze proberen iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De sfeer op de camping is fijn en rustgevend.  Je zult het hier zeker naar je zin gaan hebben, in overleg is er veel mogelijk.

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke baan voor komende seizoen. Bij goed bevallen is het mogelijk om ieder seizoen terug te keren. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Een richtlijn is €11,- tot €12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed.  Je woont dus bij voorkeur in Balk zodat de reisafstand beperkt blijft.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Balk? Solliciteer dan snel.  Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via