Vacature: Vakantiewerk VCA-certificaat

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij aankomende zomer graag wat geld sparen? Stop dan met zoeken! Als vakantiekracht met VCA-certificaat hebben wij de ideale zomerbaan voor je beschikbaar.

Voor de periode van 25 juli tot en met 16 augustus (week 31 t/m 33) zijn wij op zoek naar harde werkers die graag de handen uit de mouwen steken. Banden, filters, het maakt jou niet uit want jij krijgt alles weer goed schoon! Zo ben je bezig met putten leegscheppen, rollen schoon krabben, vet opruimen en af en toe assistentie van de technische dienst. Je deinst er dus zeker niet voor terug om een beetje vies te worden.

Het is hard werken, maar er is ook zeker ruimte voor een geintje met jouw collega's op zijn tijd. Omdat de werkzaamheden plaatsvinden in een fabriek is de minimumleeftijd om hier aan de slag te gaan 18 jaar. Verder is het voor deze vakantiebaan nodig om een VCA-certificaat te hebben. Mocht je dat willen, dan kun je ook nog ander vakantiewerk doen. 

Functie-eisen

  • een geldig VCA-certificaat (of bereid om deze te halen)
  • minimaal 18 jaar oud
  • je bent beschikbaar tussen 25 juli en 16 augustus (in overleg ook een of twee week mee)

Over het bedrijf

Je gaat in deze periode schoonmaken op een productielocatie in de buurt van Delfzijl waar gedurende het jaar gipsplaten worden geproduceerd. Samen met een groep van circa 8 - 10 anderen!

Wat wij bieden

Wij bieden de ideale zomerbaan! Heb je een andere beschikbaarheid en wil je graag werken, solliciteer dan ook gerust.

Ben je enthousiast geworden en wil jij deze zomer graag aan het werk als vakantiekracht met VCA-certificaat? Solliciteer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 17 juli. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Bel ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92

Deel deze vacature via