Vacature: Productiewerk vakantieperiode

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Tolbert
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoVwoMboHboWo

Over de functie

Sta jij te popelen om deze zomer aan de slag te gaan? Ben je daarnaast 6 weken beschikbaar om te werken? Lees dan wat voor een leuke fulltime baan wij deze zomer voor jou beschikbaar hebben!

Om de drukte op te vangen in verband met medewerkers die op vakantie gaan zoeken wij per direct harde werkers. Je bent in ieder geval een aantal weken fulltime beschikbaar.

Op deze afdeling worden er gewerkt in drie ploegen die elkaar per week afwisselen. De werktijden zijn van 06.00 tot 14.00 uur, van 14.00 tot 22.00 uur en van 22.00 tot 06.00 uur.

Functie-eisen

Voor dit vakantiewerk zoeken wij mensen die tenminste 18 jaar zijn. Daarnaast kun je het fysieke werk goed aan en is rekenen geen probleem voor jou. Je pakt het werk snel op en je hebt bij voorkeur enige ervaring in de productie.

Over het bedrijf

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leek zijn we op zoek naar jongens en meiden die van aanpakken weten. Je komt te werken in een productiebedrijf en gaat de productiemachines aansturen. Het benodigde materiaal plaats je in de machines, je stelt deze machine in en weet waar nodig kleine storingen en problemen op te lossen.

Wat wij bieden

We bieden je een fulltime functie voor een aantal weken. Omdat je in een drieploegendienst aan de slag gaat ontvang je een ploegentoeslag op jouw loon. 

Deel deze vacature via