Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte teamwerker en wil je graag aan de slag als grondwerker? Dan komen wij graag snel met jou in contact! Voor een bedrijf in de omgeving van Sneek zijn we namelijk op zoek naar een grondwerker.

Je komt te werken in een klein team. Je werkt veel samen met de minikraanmachinist. De projecten waar je aan werkt zijn erg divers. Je zult aan de slag gaan bij projecten zoals nieuwbouwwijken, inrichting bedrijventerrein, tuinaanleg of grondwerkzaamheden rondom rioolwerk. Binnen deze projecten bestaat jouw werk voornamelijk uit het assisteren bij de graafwerkzaamheden.

Functie-eisen

•    ervaring met de minikraan (pre)
•    VCA gecertificeerd
•   in bezit van B(E)- rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een grondwerker. Je zou dus op kort termijn al kunnen starten. Momenteel zijn ze bezig op een klus in Lemmer. Maar het werkgebied van de opdrachtgever is heel Noord-Nederland. Binnen het bedrijf heerst een leuke sfeer omdat de eigenaar zeer betrokken is. Het team is klein en er zijn korte lijnen. De eigenaar werkt zelf ook mee wanneer het nodig is. In verband met het samenrijden naar klussen woon je bij voorkeur in de buurt van Sneek. Daarnaast is het handig dat je een BE-rijbewijs hebt zodat je ook de minikraan kunt vervoeren.

Wat wij bieden

Er is werk voor langere tijd en je kunt direct starten. De eerste tijd zullen jouw werkzaamheden vooral plaatsvinden in Lemmer, maar de opdrachtgever heeft ook veel klussen in andere regio’s in het noorden van Nederland. De voorkeur gaat uit naar een ervaren grondwerker, maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling. Het salaris ligt tussen €11,- en €14,- bruto per uur conform cao LEO, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij grondwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 31 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via