Vacature: Lasser MIG/MAG

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oosterzee
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren lasser die een super strakke las kan zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Lemmer zijn wij op zoek naar een MIG/MAG lasser die van aanpakken weet en zelfstandig die boel in vuur en vlam kan zetten.

Als lasser ga jij aan de hand van een tekening aan de slag en ben jij verantwoordelijk voor het lassen van staal en rvs. Het is hierbij belangrijk dat je de werkvoorbereiding zorgvuldig bestudeerd en controleert. Zodra je aan de gang gaat heb je precies in beeld welke stappen je moet doorlopen om een perfect resultaat te behalen. Na het afronden is er een collega die alles even naloopt en samen zorgen jullie er voor dat de 100% score wordt aangetikt. Naast het lassen ben je ook verantwoordelijk voor de registratie in het ERP systeem, reinig je de gereedschappen en ga je netjes en zorgvuldig om met het gereedschap. Samen met het hechte team houden jullie de boel netjes en up to date.

Functie-eisen

  • zelfstandig werkstukken samen kunnen stellen 
  • tekeningen lezen
  • mig/mag lasser niveau 2/3

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en je hoort ook echt bij de familie. Ze vinden het belangrijk dat je goed in het team past en je zult dan ook echt voor langere tijd aan het werk gaan binnen het  bedrijf. Je krijgt volop kansen om door te groeien en je zelf te ontwikkelen. Plezier staat voorop in het bedrijf. Daarom vergeet je regelmatig dat het je werk is! Concreet betekend dit dat iedereen met veel plezier naar zijn werk gaat en er een super fijne sfeer hangt binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 16,-.

Wil jij aan de gang als lasser? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen over de  vacature 'Lasser'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via