Vacature: Elektromonteur asfaltmolen

  • Salaris Tussen € 15,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Westerbroek
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij een belangrijke rol spelen in het proces van een asfaltcentrale? Lees dan snel verder om te zien wat wij bieden en vragen!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een elektromonteur met een brede kennis in de elektrotechniek maar ook in het mechanisch onderhoud. Je bent in staat om zelfstandig aan de slag te gaan zodat alle apparatuur functioneert zoals het hoort. Met jouw scherpe blik en inzicht analyseer je storingen en weet je precies hoe je deze kunt oplossen en kun je onderdelen tijdig vervangen als dat nodig is. 

Ook ben je bereid om af en toe mee te draaien in andere vakgebieden; bijvoorbeeld aan het werk als shovelmachinst op het terrein. Geen ervaring met de shovel?  De mogelijkheid om dit te leren wordt geboden.

Functie-eisen

  • elektrotechnische opleiding
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is één van de grootste asfaltcentrales in het noorden met meer dan 100 verschillende soorten asfalt. Zij produceren verschillende soorten asfalt van hoge kwaliteit waarin reststoffen worden verwerkt. Daarmee produceren zij duurzaam asfalt. In de periode januari tot en met april werken ze in dagdiensten om vervolgens over te gaan in twee ploegendiensten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie met een passend salaris conform cao en werkervaring. Het salaris ligt tussen € 15,- en € 19,- bruto per uur.

Ben jij de elektromonteur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via