Vacature: Servicemonteur riolering

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Jij beschikt over een klantvriendelijk en dienstverlenende instelling. Je bent enorm handig en je bent op zoek naar werk in de buitenlucht. Ben je daarnaast gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan zoeken we jou.

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn we op zoek naar een servicemonteur riolering. Als servicemonteur ben je bezig met het repareren en aanleggen van buitenrioleringen. Samen met je collega's verhelp je storingen aan rioleringen. Je voert diverse reparaties uit en inspecteert daarnaast bij verstoppingen.

Je bent het visitekaartje van het bedrijf dus we vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent. Je kunt zelfstandig werken, je denkt in mogelijkheden en je voelt je verantwoordelijk voor een klus. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en maak je het mogelijk om een klus na 16.00 uur af te maken. Voor deze functie is ervaring niet belangrijk, het wordt je allemaal geleerd.

Functie-eisen

  • flexibel beschikbaar
  • rijbewijs B
  • werkervaring als servicemonteur

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zijn familiebedrijf opgericht in 1965, destijds zijn ze begonnen met het uitvoeren van min of meer traditionele werkzaamheden zoals ontstoppen, reinigen en vernieuwen van rioleringen. Dit is in ruim 55 jaar uitgegroeid tot een uiterst complete en professionele dienstverlener. Met ruim 17 regionale vestigingen zorgt onze opdrachtgever voor een landelijke dekking. Momenteel zijn er ongeveer 450 medewerkers dagelijks aan het werk voor deze gerenommeerde organisatie binnen de rioleringswereld. Door dit hoge aantal van medewerkers zijn ze het grootste rioleringsbedrijf van Nederland.  

Wat wij bieden

Je gaat werken in een gezellig team en je staat sterk in je schoenen want het gaat om een echte ‘monteurs’omgeving. We bieden je een fulltime functie in een werkomgeving waarin veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Vind je het werk echt leuk en pas je goed binnen het team? Dan is er de mogelijkheid om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden! Het bruto-uurloon is tussen €13,- en € 15,- volgens inschaling vanuit de cao Metaal & Techniek.

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 549 28 40 of solliciteer direct.

Deel deze vacature via