Vacature: Vakantiewerk schoonmaker vakantiehuisjes

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Delfstrahuizen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Hoera, de vakantieperiode is weer aangebroken! Tijd om de schoolboeken aan de kant te leggen en je eens te richten op andere dingen. Misschien heb jij wel een vakantie geboekt en ga je een paar weken genieten van het mooie weer in een ver land. Maar wat te doen in de rest van de vakantie? Ga aan de slag als schoonmaker van vakantiehuisjes in Delfstrahuizen! Ideale werktijden en een mooie gelegenheid om een leuk zakcentje te verdienen.

Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgever en maakt vakantiehuisjes schoon in de omgeving van Delfstrahuizen. In de tijd dat de vakantie er voor de ene groep weer op zit en de andere groep staat te popelen om op vakantie te gaan, maak jij met jouw collega’s de huisjes netjes en schoon. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het: verschonen van de bedden, schoonmaken van sanitair, keuken en meubilair, stofzuigen en dweilen van de vloeren.

Je vormt samen met jouw collega’s een enthousiast schoonmaakteam. Dankzij jullie beleven de gasten hun aankomst in het vakantiehuis als onbezorgd en prettig. Soms werk je samen met een collega, soms ga je zelfstandig aan de slag. Uiteraard help je elkaar waar nodig.

Je werkt vaak op de wisseldagen maandag en vrijdag van 10:00-15:00.  Je kunt op korte termijn al starten.

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker
  • woonachtig in omgeving van Delfstrahuizen
  • minimaal 16 jaar

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever ga je een super zomer tegemoet! Het is een familiebedrijf waarbij er snel geschakeld wordt. Ze zijn breed georiënteerd en alles is mogelijk. Ook werken ze zelf mee in de schoonmaak! Je wordt deel van een hecht team wat er met zijn allen voor gaat! In het zomerseizoen hebben ze altijd extra werk om handen maar wie weet kun je later ook nog elders aan de gang.  

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke baan voor komende seizoen. Bij goed bevallen is het mogelijk om ieder seizoen terug te keren. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is €5,- tot €12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed.  Je woont dus bij voorkeur in de omgeving van Delfstrahuizen zodat de reisafstand beperkt blijft.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Delfstrahuizen? Solliciteer dan snel.  Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via