Vacature: Montagemedewerker dak- en wandbeplating

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij eer van je werk hebben en aan het einde van je werkdag resultaat zien van wat je hebt gedaan? Dan is deze functie van montagemedewerker iets voor jou!

Als montagemedewerker zorg je ervoor dat de dak- en wandbeplating wordt gemonteerd zodat er een mooie loods of bedrijfsruimte ontstaat. De beplating knip je zelf op maat, bevestig je met bouten aan de constructie en dorpels bevestig je op de juiste plek. Dit alles doe je altijd samen met meerdere collega's.  

Functie-eisen

  • ervaring in het monteren van dak- en wandbeplating
  • géén hoogtevrees
  • zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd staal- en constructiebedrijf in de regio Surhuisterveen. Men is actief in de loodsenbouw, scheepsbouw en overige constructies. Doordat het bedrijf door de jaren heen sterk gegroeid is, beschikt onze opdrachtgever over een werkplaats van ruim 1.000 vierkante meter met een machinepark wat bestaat uit onder andere een kantbank en plasma snijmachine. Daarnaast is het monteren van dak- en wandbeplating een specialiteit binnen het bedrijf. 

Wat wij bieden

De vacature is ontstaan vanwege meerdere projecten die er momenteel zijn. Je wordt verloond onder de cao Metaal & Techniek op basis van een 38-urige werkweek. Het brutoloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 13,- en € 16,- per uur zijn.

Ben je enthousiast geworden van de vacature 'Montagemedewerker'? Reageer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met het uitzendbureau Abiant Techniek op telefoonnummer 050 206 02 00.

Deel deze vacature via