Vacature: Assistent servicemonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Beschik jij over een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling? Ben je handig en gemotiveerd om je binnen de technische wereld verder te ontwikkelen? Ga dan aan de slag als assistent servicemonteur. 

Als assistent servicemonteur werk je aan het repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen. Samen met je collega’s verhelp je storingen aan rioleringen. Je voert (kleine) reparaties uit en controleert of er eventueel verdere verstoppingen zijn in het riool.

Je werkt op basis van een dagplanning. Deze komen via een tablet bij jou binnen. Je rijdt samen met de collega’s naar de adressen en verhelpt de storingen. Dit kunnen diverse storingen zijn. Het kan zijn dat je op een dag op diverse locaties aan het werk bent, maar het kan ook gebeuren dat je de hele dag op één locatie aan het werk bent. Collega's leren je graag de fijne kneepjes van het vak zodat je op termijn zelf storingen kan verhelpen.

Je verhelpt de storingen bij de mensen thuis. Dit betekent dat het belangrijk is dat je klantgericht bent. Bij veel storingen kan het voorkomen dat je wat langer moet doorwerken. Hierin wordt enige flexibiliteit van jou verwacht.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • VCA-certificaat of bereid deze te behalen
  • representatieve en dienstverlenende houding
  • technisch inzicht
  • flexibel beschikbaar

Over het bedrijf

Het familiebedrijf waarvoor je gaat werken is opgericht in 1965. Destijds begon het bedrijf met het uitvoeren van min of meer traditionele werkzaamheden zoals ontstoppen, reinigen en vernieuwen van rioleringen. In ruim 55 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een uiterst complete en professionele dienstverlener.

Met ruim 17 regionale vestigingen heeft het bedrijf een landelijke dekking. Momenteel zijn er ongeveer 450 medewerkers dagelijks aan het werk voor deze gerenommeerde organisatie binnen de rioleringswereld. Door dit hoge aantal van medewerkers zijn ze het grootste rioleringsbedrijf van Nederland.

Wat wij bieden

We bieden je een baan waarin je de kans krijgt om je te ontwikkelen en opgeleid te worden tot een echte vakman. Het betreft een fulltime functie voor lange tijd. Je salaris is conform cao metaal & techniek en je brutoloon ligt tussen de €11,- en €13,- per uur.

Ben óf ken jij de assistent servicemonteur die we zoeken? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of solliciteer direct online.

Deel deze vacature via