Vacature: Schoonmaker gezondheidscentrum Joure

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 9 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Dweilen, afstoffen of stofzuigen. Jij draait je hand niet om voor een grondige schoonmaak. Jij zorgt ervoor dat alles er weer tip top uit komt te zien in het gezondheidscentrum. Woon je in de buurt van Joure en wil je graag parttime in de avond aan de slag als schoonmaker? Lees dan verder wat deze vacature inhoudt. 

Voor een gezondheidscentrum in Joure zijn we op zoek naar een schoonmaker. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het gezondheidscentrum wordt dagelijks veel bezocht dus het is belangrijk dat het schoon is. Het is belangrijk dat jij secuur bent,  en dat je zelfstandig kunt werken.

Je gaat van maandag tot en met vrijdag, elke avond vanaf circa 17.30 uur schoonmaken. Je kunt je tijden in overleg bepalen dus het is ook mogelijk om bijvoorbeeld vanaf 19:00 te starten.  Je werkt elke avond 1 uur en 3 kwartier.  Je kunt op korte termijn al starten! Het werk start namelijk al op 3 augustus wellicht is er daarvoor nog sprake van een korte inwerkperiode.  

Functie-eisen

  • ervaring met schoonmaakwerk
  • woonachtig in Joure(omgeving)
  • beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze handelen snel en gaan altijd voor het beste resultaat.  Door de korte lijnen en de goede communicatie weet je daarom altijd waar je aan toe bent!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor een langere periode. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Joure omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Joure? Solliciteer dan snel.  Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via