Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij een aanpakker die het liefst vandaag nog aan de slag gaat? Voor een opdrachtgever in de omgeving van Joure zoeken we een grondwerker die als vliegende keep aan de slag wil. Er zijn volop mogelijkheden om te leren over de machines en het bedrijf is volop in ontwikkeling!

Als grondwerker werk je volop mee met het draineren van de land. Jij zorgt ervoor dat de machines altijd door kunnen lopen. Zo spring je af en toe bij met de schep en geef je het aan zodra er iets mis gaat. Het is dus van belang dat je een groot verantwoordelijkheids- gevoel hebt.  Ervaring in het vak is niet perse nodig, de wil om te leren is echter wel belangrijk. Omdat de klanten veelal agrarische klanten voel jij je zeker thuis in de agrarische sector. Elke dag weet je weer van aanpakken en pak je samen met je collega's het werk op. Jullie gaan het hele noorden door dus de ene keer zit je dichterbij huis als de andere keer.

Functie-eisen

  • gemotiveerd
  • vca (bereid om te halen)
  • agrarische achtergrond (pre)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is van oorsprong een agrarisch bedrijf wat steeds breder georiënteerd is. Zo draineren ze bijvoorbeeld ook veel sportvelden zodat ook daar de kwaliteit weer 100 % is. Daarnaast zijn ze ook veel actief in de gww sector. Er werken ongeveer 20 mensen bij onze opdrachtgever. Er heerst daarom een fijne informele sfeer, er is veel mogelijk en de medewerkers gaan met veel plezier naar hun werk. Kortom een allround bedrijf waar veel mogelijkheden zijn en waar je volop door kunt groeien.

Wat wij bieden

Er is werk tot en met december en bij goed bevallen is een contract voor onbepaalde tijd zeker een mogelijkheid. Je kunt op korte termijn al starten. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag met werktijden tussen 06:00-18:00. Het salaris ligt tussen €11,- en €14,- bruto per uur conform cao, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij een aanpakker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan snel. Heb je nog vragen over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via