Vacature: Medewerker bediening

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stavoren
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een fulltime functie waarbij jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Voor een druk restaurant in de buurt van Stavoren zijn wij op zoek naar een medewerker bediening die van alle markten thuis is. Tover jij een glimlach op het gezicht van elke gast? Dan ben jij zeker de enthousiaste medewerker bediening waar wij naar op zoek zijn!

Als medewerker bediening zorg je er voor dat iedere gast met een tevreden gevoel naar huis gaat! Service met een glimlach is haast jouw levensmotto en iedere dag ga je weer met plezier naar je werk. Naast gasten tevreden houden zorg jij ervoor dat alle bestellingen worden opgenomen, serveer je de gerechten en drankjes, maak je de tafels klaar en schakel je ondertussen perfect met de keuken. Daarnaast zorg je voor het betalingsproces en zorg je er voor dat het restaurant er weer spik en span uit ziet. Je hoeft niet perse ervaring te hebben in de bediening, onze opdrachtgever leert jou graag de fijne kneepjes van het vak. De wil om te leren is namelijk belangrijker dan je ervaring.

Jouw werktijden liggen over het algemeen tussen 10:00-24:00 uur. Bij feesten en partijen kan dit eventueel uitlopen . In overleg met jou wordt het rooster bepaald en er wordt ook rekening gehouden met jou wensen. Het is hierin wel belangrijk dat je ook in het weekend beschikbaar bent en af en toe bij kunt springen bij drukte.

Functie-eisen

  • 16 jaar of ouder
  • woonachtig in de omgeving van Stavoren
  • fulltime beschikbaar
  • enthousiast

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Stavoren. Het is een leuk en gezellig restaurant. Ze zijn 7 dagen per week open en de klant is altijd koning. Naast lekker eten kun je hier ook perfect een feestje bouwen. Er is van alles mogelijk binnen dit bedrijf. De eigenaar werkt zelf ook volop mee en is een betrokken leidinggevende. Je maakt deel uit van een hecht team en je komt hier op een werkplek waar je nog jarenlang met veel plezier kunt werken.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 35-40 uur in de week bij een leuk en gezellige horeca gelegenheid in Stavoren. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Ook als je een tussenjaar van school hebt willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren voor deze functie. Het salaris is conform de horeca cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is €10,- tot €11,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de omgeving van Stavoren zodat de reisafstand beperkt blijft. 

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als medewerker bediening in Stavoren? Solliciteer dan snel. Heb je nog vragen over de vacature 'Medewerker bediening'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via