Vacature: Machinebediende

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Of het nu gaat om een shovel, heftruck of bobcat jij hebt tenminste ervaring op een van deze machines. Ook heb je machinegevoel en stap jij met gemak op nieuwe machines. Herkenbaar? Dan ben jij de nieuwe Abianter die wij zoeken! 

Als allround machinebediende word je namelijk ingezet op verschillende projecten. Zo werk je in de Eemshaven of omgeving Delfzijl en help je bij het laden en lossen van boten. Dat kan zijn op de kade op een heftruck, shovel of dumper. Maar met alle gemak stap jij ook in een schip om daar op een bobcat te stappen. Daar schuif je voor de kraanmachinist de grondstoffen aan, zodat deze het schip goed kan legen. Moet een schip beladen worden? Ook dan weet jij ondersteuning te bieden!

Functie-eisen

  • je hebt ervaring op een shovel, heftruck en/of bobcat  
  • je hebt een geldig VCA-certificaat 
  • je bent in bezit van eigen vervoer 

Over het bedrijf

Door de wisselende aankomsttijden van de schepen van je flexibel inzetbaar en bereid om op onregelmatige tijden ingezet te worden. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Ook de tijden zijn elke keer anders.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan! En daarbij, je kan werken wanneer het jou past. Het werk is op oproepbasis. Samen kijken we aan de hand van jouw beschikbaarheid wanneer er werk is. Al helemaal handig wanneer je zelf ook parttime beschikbaar bent. Het uurloon bedraagt tussen de €11,- en €14,-.

Spreekt deze vacature machinebediende voor Abiant Spijk jou aan? Dan zien we graag je cv tegemoet! Solliciteren kan tot en met 29 november. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel dan met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via