Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Akkrum
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Schone en nette ramen, dat is waar jij blij van wordt! Abiant is namelijk op zoek naar een fulltime glazenwasser in de buurt van Akkrum. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Als glazenwasser ben jij samen met je collega op pad. Geen dag is hetzelfde omdat je elke dag bij andere bedrijven in verschillende plaatsen komt. Samen rijden jullie de provincie Friesland door en zijn ze glazen weer schoon en spiegelglad. Jullie rijden samen in de bedrijfsauto naar klussen in de omgeving van Leeuwarden, Sneek, Drachten en Heerenveen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het wassen van glazen, kozijnen en vensterbanken. Hierbij maak je gebruik van telescopische omose systemen. Omdat je samen met een ervaren collega op pad gaat is het niet perse nodig dat je ervaring hebt met glazen wassen. Heb je al wel ervaring opgedaan in een vorige baan, is dit natuurlijk mooi mee genomen.

Functie-eisen

  • rijbewijs
  • geen hoogtevrees
  • zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever ga je een super tijd tegemoet! Het is een familiebedrijf waarbij er snel geschakeld wordt. Ze zijn breed georiënteerd en alles is mogelijk. Ook werken ze zelf mee in de schoonmaak! Je wordt deel van een hecht team wat er met zijn allen voor gaat! Onze opdrachtgever heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze maken gebruik van duurzame producten en investeren ook in een duurzame relatie met hun medewerkers. Je kunt hier dus voor een langere periode aan de slag.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een familiebedrijf in Akkrum. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de schoonmaak cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is €11,- tot €12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de omgeving van Akkrum/Grou zodat de reisafstand beperkt blijft. 

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als glazenwasser in Akkrum? Solliciteer dan snel. Heb je nog vragen over de vacature 'Glazenwasser'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via