Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavoMbo

Over de functie

Heb jij ervaring als sloper of wil je leren hoe je dit het beste kan doen? Solliciteer dan en start binnenkort als (assistent) sloper!

Vind jij het fijn om vaak op verschillende plekken op verschillende projecten aan het werk te zijn? Kleine sloopklussen of wat grotere sloop-projecten, het maakt jou niet uit. Of je ervaren bent, wat minder of als je het vak wil leren; in alle gevallen krijg je de kans om fulltime aan de slag te gaan. Slopen met de hand of met behulp van een kraan(machinist) komt beide voor. 

Functie-eisen

  • een geldig VCA-certificaat (of je bent bereid deze te behalen)
  • bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een bedrijf dat gevestigd is in de buurt van Leek. Voornamelijk zijn de projecten in de provincies Groningen en Friesland (en enkel eens wat verder weg). Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met allround sloopklussen maar doet bijvoorbeeld ook montagewerk.

Wat wij bieden

Je kunt er een mooie vaste baan aan overhouden. De verdiensten zullen afhangen van je leeftijd en ervaring en zal tussen de €11,- en €15,- zijn.

Ben jij de (leerling) sloper die onze opdrachtgever zoekt? Solliciteer dan direct! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via