Vacature: Supermarktmedewerker

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Ben jij komend jaar fulltime beschikbaar en ga je graag aan de slag bij een supermarkt? Dan ben je hier op het juiste adres! Voor een supermarkt in Joure zijn wij op zoek naar een supermarktmedewerker. Je kunt als vulploegmedewerker aan de slag, maar je kunt ook als kassamedewerker terecht bij dit bedrijf. Ga jij deze uitdaging aan?

De supermarkt waar wij voor op zoek zijn kan jouw hulp goed gebruiken! Omdat de vakantie is afgelopen zijn ze momenteel weer op zoek naar medewerkers die beschikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag. Samen met je collega's ben je onder andere verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, het splitsen van de vracht en het vullen van de schappen. Mocht dit nou niet helemaal jouw ding zijn dan komt dat ook goed uit! Ook bij de kassa's zijn ze op zoek naar een gemotiveerde kassamedewerker. Het is geen eis om ervaring te hebben in de winkel, jouw collega's leiden je met alle liefde op. Ook als je een tussenjaar hebt willen we jouw van harte uitnodigen om te solliciteren. 

Functie-eisen

  • gemotiveerd
  • enthousiast
  • woonachtig in de omgeving van Joure
  • beschikbaar van maandag tot en met vrijdag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote supermarktketen met meerdere vestigingen.  Het is een fijne opdrachtgever om te werken en je kunt altijd rekenen op een dosis positieve energie. Daarom ga jij samen met jouw collega's iedere dag weer met een fijn en voldaan gevoel naar huis. De opdrachtgever heeft de planning altijd 3 weken van te voren online klaar staan.  Je weet daarom altijd waar je aan toe bent.

Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 4- tot € 12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de omgeving van Joure zodat de reisafstand beperkt blijft.  

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als supermarktmedewerker? Solliciteer dan snel. Heb je nog vragen over de vacature 'Supermarktmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via