Vacature: Technisch commercieel medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga je voor optimale service en weet je dit te combineren met technisch inzicht en een flinke commerciële drive? Weet je daarnaast diverse offerte- en ordertrajecten in goede banen te leiden en deskundig op te volgen? Dan is dit jouw kans bij Rensel Metaal in Winschoten. 

Rensel Metaal is op zoek naar een gedreven commercieel medewerker binnendienst. Let wel; een zeer veelzijdige baan. Jij bent namelijk hét aanspreekpunt voor klanten. Je adviseert op professionele wijze en denkt in oplossingen en maatwerk voor de klant. Je bent verantwoordelijk voor een passende offerte en de volledige opvolging hiervan. Daarnaast zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de orderprocedure in het ERP-systeem Ridder IQ. Uiteraard werk je nauw samen met vakkundige, behulpzame collega’s om de afspraken met de klant na te komen. 

Naast dat je verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen op de binnendienst bezoek je geregeld  klanten om de diensten van Rensel Metaal persoonlijk toe te lichten. Persoonlijk contact is tenslotte een mooie start voor een duurzame klantrelatie. 

Functie-eisen

  • mbo+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding richting WTB
  • enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie bij een technisch bedrijf
  • uitstekende beheersing van MS Office en bij voorkeur kennis van Ridder IQ

Je bent daarnaast daadkrachtig, evenwichtig en je weet je rol te pakken. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt accuraat en nauwkeurig en houdt niet van losse eindjes. Je staat stevig in je schoenen en op hectische momenten houd jij je hoofd koel en weet je het overzicht te bewaren. Je hebt oog voor commerciële kansen en weet deze ten volste te benutten.


Over het bedrijf

Rensel Metaal is een groot en veelzijdig metaalverwerkend bedrijf en een begrip als het gaat om toelevering van seriematig plaat-, constructie-, en assemblagewerk en poedercoating met vakkundig en toegewijd personeel waarvan een deel een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. De diversiteit aan machines staan garant voor een uitstekende kwaliteit.

Wat wij bieden

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Dan stap je binnen in een hecht en behulpzaam team met korte lijnen en volop ruimte voor jouw ideeën. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Salarisrichtlijn € 2500,- - € 3200,- per maand.  

Abiant verzorgt voor Rensel Metaal de werving en selectie voor deze vacature. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag jouw cv inclusief motivatie. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met  Marieke Kerkhof van Abiant Werving en selectie, tel 050 206 00 91.


Deel deze vacature via