Vacature: Boomkwekerij medewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 50 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij zelfstandig, gemotiveerd en iemand die zich thuis voelt in de boomkwekerijen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als trekkerchauffeur bij een boomkwekerij draag je zorg voor het transport van de bomen uit de kwekerij naar de verzamelplaats. Tevens rijd je met kisten rond waar struiken in zitten die gepoot moeten worden. Je bent een echte aanpakker die houdt van afwisseling. Je schroomt er dan ook niet voor om van de trekker af te stappen en te helpen bij het poten van de bomen en struiken.

Functie-eisen

  • ervaring met de trekker
  • affiniteit met de boomkwekerijsector

Over het bedrijf

Je komt te werken op een boomkwekerij met meer dan 90 hectare grond voor het kweken van planten en hagen. Samen met ongeveer 15 collega’s zorg jij ervoor dat de werkzaamheden op het bedrijf gedaan worden. Het bedrijf is bekend in heel Europa. Zo hebben ze een eigen vestiging in het buitenland geopend voor het uitbreiden van de sorteercapaciteit om de hoge kwaliteitsnormen te kunnen waarborgen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie en een baan voor langere tijd met mogelijkheden tot een vast dienstverband bij wederzijds goed bevallen. Je ontvangt een salaris conform cao open teelten.

Ben jij de allrounder waar wij naar op zoek zijn? Neem dan voor 14 december contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via