Vacature: Allround lasser MIG/MAG

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Lasser, aanpakker en agrarisch dat zijn kernwoorden die jou in 1 klap omschrijven. Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Winsum (FR) zoeken wij een allround MIG/MAG lasser die naast het laswerk ook kan bijspringen met het constructiewerk. Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij absoluut op zoek naar jou!

Als Mig/Mag lasser ga je bij deze opdrachtgever aan het werk in het fijne laswerk. Je zult met name van tekeningen werken maar een stukje eigen inzicht komt hier ook goed van pas. Je gaat voornamelijk kokerwerk en framewerken lassen. Het gaat hierbij vooral om onderdelen van agrarische machines. Affiniteit met landbouwmachines is dus zeker een pre. 

Functie-eisen

  • zelfstandig werkstukken samen kunnen stellen 
  • tekeningen lezen
  • MIG/MAG-lasser niveau 3

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een mechanisatiebedrijf wat zich op verschillende onderdelen richt hierbij kan je denken aan machinebouw, mechanisatie en import. Ontwikkeling staat centraal bij dit bedrijf en daarom blijven ze zich door ontwikkelen en groeien. Omdat ze groeiende zijn, zijn ze nu druk op zoek naar een extra medewerker die dus allround kan bijspringen. Er heerst een nuchtere cultuur binnen het bedrijf en de medewerkers zijn voornamelijk van agrarische komaf. Jij voelt je dus zeker thuis binnen dit bedrijf!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 12,- en € 15,-. Wordt dit super leuke bedrijf het volgende kernwoord op jouw lijstje? We maken graag kennis om de vacature verder te bespreken.

Wil jij aan de gang als lasser? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen over de  vacature 'Alround lasser MIG/MAG'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via