Vacature: Winkelmedewerker opticien

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij sociaal, spontaan en zorg jij ervoor dat mensen zich welkom voelen? Heb je daarnaast ambities om iets nieuws te leren? Dan hebben wij voor jou een leuke baan waar je deze kwaliteiten optimaal kunt benutten! Voor een opticien in Wolvega zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker.

Als winkelmedewerker ben je allround inzetbaar. Je verwelkomt klanten in de winkel en staat ze te woord. Je geeft advies, doet kassawerkzaamheden, maakt bestellingen klaar en zorgt dat de winkel er netjes en schoon uitziet. Je hoeft in eerste instantie geen opleiding te hebben gevolgd tot opticien. Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al doende leer je meer over het technische aspect. Mocht je daadwerkelijk interesse hebben om meer werkzaamheden te doen, zoals oogmetingen, is er de mogelijkheid om alsnog een opleiding hiervoor te volgen. 

Functie-eisen

  • mbo werk- en denkniveau (niveau 3/4)
  • ervaring in vergelijkbare functie is een pre
  • representatieve, open houding
  • klantvriendelijk
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden

Over het bedrijf

Het gaat om een opticien in Wolvega met meerdere vestigingen in Friesland. Het kan dus voorkomen dat je af en toe ook in andere vestigingen komt te werken. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. Een leergierig persoon krijgt alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen en meer over het vak te leren. Volop kansen dus! 

Wat wij bieden

Er is werk voor circa 20 uur per week. Indien het dienstverband van beide kanten goed bevalt, kan je voor langere tijd aan de slag. De precieze werkdagen en -tijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op donderdagavond en op zaterdagen te werken. 

Het is geen vereiste om een opleiding tot opticien afgerond te hebben, maar zou wel heel mooi zijn. Dus ook als je deze opleiding wel gedaan hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren. Het loon is conform cao en komt op € 10,- à € 11,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als winkelmedewerker bij een opticien in Wolvega? Solliciteer dan voor 22 september. Heb je nog vragen over de vacature 'Winkelmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via