Vacature: Assemblagemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Licht, assemblage en gemotiveerd. Dat zijn kernwoorden waar onze opdrachtgever naar op zoek is voor de komende weken. Ben jij een lichtgevende topper die elke situatie weet te shinen? Voor  een opdrachtgever in Joure zijn wij op zoek naar een medewerker die de komende weken bij kan springen als assemblagemedewerker.

Als assemblagemedewerker zorg jij ervoor dat alle dopjes en draadjes weer aan elkaar worden gedraaid. Het is seriematig werk en het is snel te leren. Samen met je collega's zorgen jullie ervoor dat de klus in no time klaar is. Het werk is in ieder geval voor 2 weken, maar bij goed bevallen is het mogelijk om andere werkzaamheden op te pakken. Het bedrijf heeft namelijk wel vaker wat hulp nodig in de productie/assemblage. Ervaring is hier niet per se nodig, de wil om te leren is het belangrijkste. Ben jij de komende weken dus beschikbaar om lekker aan de gang te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • woonachtig in omgeving Joure
  • beschikbaar van maandag tot en met vrijdag

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever hoor je bij een team waar iedereen met veel plezier en optimisme aan het werk is. Je gaat werken in een team wat er naar streeft om hun klanten veiliger over straat te laten gaan. Ze zijn een gepassioneerd bedrijf wat met vertrouwen naar de toekomst kijkt. Het is een fijn bedrijf waar je veel werkplezier zult ervaren. Ondanks dat het werk af en toe repeterend is zijn je collega's dat zeker niet! Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, maar de vestiging in Joure is een stuk kleiner hier werken ongeveer 8 medewerkers. Er zijn korte lijntjes naar het kantoor en de communicatie is snel en effectief.

Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Op vrijdag werk je een halve dag, lekker vroeg weekend dus! Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10- tot € 11,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de omgeving van Joure zodat de reisafstand beperkt blijft.  

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk assemblagemedewerker? Solliciteer dan voor 25 september. Heb je nog vragen over de vacature 'Assemblagemedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via