Vacature: Werkvoorbereider Infra Optima Infra

  • Salaris Tussen € 2637,- en € 3448,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sumar
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Zeg je Optima Infra, dan zeg je toptechnologie in de infra. Optima Infra richt zich hierbij met name op gedigitaliseerde machinebesturing en werkvoorbereiding. Door het genereren en optimaliseren van 3D-modellen voor machinebesturing kan het werk zeer efficiënt worden uitgevoerd. Bij Optima Infra staat het product Infrakit centraal in de dienstverlening. Infrakit is een cloudservice voor infraprojectmanagement. Aannemers in de grond-, weg- en waterbouw, ingenieursbureaus en overheden maken gebruik van de innovatieve diensten van Optima Infra.

Als werkvoorbereider/tekenaar ben je actief in het voorbereidende en uitvoerende traject. Binnen deze rol ben je de spil in het proces voor zowel de projectleider, werkvoorbereiders, uitvoerders en machinisten. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van projecten, denk hierbij aan tekenwerk maar ook aan het vervaardigen van 3D modellen en het verwerken van metingen.

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding richting civiele techniek
  • werk- en/of stage-ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie in de grond-, weg- en waterbouw
  • overweg kunnen met AutoCAD Civil 3D
  • zelfstandig metingen verwerken en een 3D model vervaardigen en optimaliseren

Verder beschik je over organisatie- en improvisatietalent en innovatieskills. Je schakelt met gemak tussen verschillende werkzaamheden en ook op hectische momenten weet je het overzicht te behouden. Je vindt het een uitdaging om een brede functie te vervullen en bijvoorbeeld ook zelf een meting uit te voeren of machinisten te begeleiden bij machinebesturing. Vanzelfsprekend communiceer je helder en duidelijk op uiteenlopende niveaus en beschik je over een proactieve werkhouding. Je kunt zelfstandig werken maar bent ook gedreven om als team steeds weer topprestaties te leveren.

Over het bedrijf

Optima Infra is een snelgroeiend bedrijf met een informele werksfeer. Grijp jij deze kans, dan stap je binnen in een hecht en behulpzaam team van gedreven vakspecialisten. Er is volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door trainingen en opleidingen te volgen.

Wat wij bieden

We bieden een brede functie in de infra waarin jij je volop kunt ontwikkelen. Het salaris wordt vastgesteld op basis van jouw kennis en werkervaring. Salarisschaal is tussen € 2637,72  en  € 3448,40.

Abiant verzorgt voor Optima Infra de werving en selectie voor deze vacature. Heb je vragen over de functie of over Optima Infra? Annet Fruitema (Adviseur werving & selectie) kan jou er veel over vertellen. Annet is te bereiken op 050 – 206 00 91.

Deel deze vacature via