Vacature: Belader

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij niet bang voor vieze handen en vind jij het fijn om er voor te zorgen dat mensen hun vuil weer kwijt kunnen? Voor een bedrijf in de buurt van Leek zijn wij op zoek naar een belader.

Als belader zorg je er voor dat je samen met de chauffeur en de andere belader langs alle straten van de buurt gaat om alle vuilcontainers te legen. Je staat achterop de vrachtwagen die stopt bij de containers. Je zet vervolgens de containers op de haak, drukt op de knop, de containers gaan omhoog en worden geleegd in de wagen. 

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • je woont in de gemeente Westerkwartier (of er vlakbij)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een bedrijf dat voornamelijk actief is in de gemeente Westerkwartier. Ze halen onder andere flessenglas, papier, milieuzakken, metalen, schillen en textiel op. Verder verhuurt het bedrijf bijvoorbeeld ook containers en zorgen ze voor scheiding van het afval. Iedereen is er open en er heerst een informele cultuur.

Wat wij bieden

Het betreft een zeer uitdagende en fulltime functie waarbij uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Jouw bruto uurloon wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring en de cao beroepsgoederenvervoer.

Ben jij de aanvulling op het team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan direct! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via