Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk? Neem jij regels en eisen op gebied van hygiëne serieus? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een productiebedrijf in Joure zijn wij op zoek naar een industrieel schoonmaker. Dit is de perfecte bijbaan voor jou! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Als industrieel schoonmaker houd jij je bezig met het schoonmaken van machines/apparatuur, het reinigen van de verschillende lijnen/afdelingen en zorg jij dat alles conform richtlijnen wordt schoongemaakt. Het is fysiek zwaar werk.

Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt omdat je een productieruimte schoonmaakt. Vanwege hygiënevoorschriften moet het resultaat echt goed schoon zijn! Bij voorkeur woon je in (de directe omgeving van) Joure. Er is geen sprake van kilometervergoeding.

Functie-eisen

  • in staat om fysiek zwaar werk te verrichten
  • woonachtig in (de directe omgeving van) Joure
  • je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en neemt hygiënevoorschriften serieus

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een specialistisch schoonmaakbedrijf dat zich voornamelijk richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie.  Je komt te werken bij een leuk bedrijf in Joure in een hecht team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 10 collega's komt te werken.

Wat wij bieden

Het gaat om een parttime functie met vrijdag als werkdag. Je kunt starten per direct. De werktijden zijn flexibel in te delen. Er is zowel een dagdienst van 07:00 uur tot 15:30 uur, maar ook zijn er nachtdiensten van 22.00 tot 03.00 uur. Het salaris wordt ingeschaald tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Indien je ook weekenden en avonduren gaat werken, ontvang je een leuke toeslag bovenop dit bruto uurloon. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger in Joure? Solliciteer dan voor 12 Oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Industrieel reiniger'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via