Vacature: Metaalbewerker Coatinc Groningen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij werken in de metaal? Ben jij fysiek in goede conditie en heb je affiniteit met techniek? Dan hebben wij een uitdagende functie als metaalbewerker beschikbaar! Voor Coatinc Groningen zijn wij per direct op zoek naar ‘sterke’ metaalbewerkers.

Als metaalbewerker hang je zwaar materiaal van metaal - denk aan lantaarnpalen, hekwerken, trappen, fietsenrekken en vangrails - aan haken. Deze haken hangen onder een stelling waar jij onder staat. Dit materiaal gaat vervolgens via een bovenloopkraan door de fabriek naar de verzinkbak. Na het verzinken worden het materiaal verder bewerkt. Het gaat hier dus niet om lopendebandwerk, maar om fysiek werk waarbij je de zware metalen objecten moet kunnen tillen. Je werkt in een 3-ploegendienst (6.00 - 14.00 uur, 14.00 - 22.00 uur en 22.00 - 6.00 uur). De standplaats is Groningen.

Functie-eisen

• ervaring met fysiek zwaar werk (pre)
• technisch inzicht
• bereid om in ploegendienst te werken

Over het bedrijf

Coatinc Groningen verzinkt in hun fabriek metalen objecten. Coatinc is al meer dan 500 jaar actief en heeft zich ontwikkeld van een regionale verzinkerij tot een van van de meest toonaangevende verzinkerijen in Europa. Van advies tot productie tot logistieke perfectie is het de dienstverlener die dromen duurzaam en in kleur veredelt.

Wat wij bieden

Wie bieden je een uitstekend salaris tussen de € 14,- en € 15,- bruto per uur (inclusief adv- en ploegentoeslag). Daarnaast ontvang je volgens cao grootmetaal een reiskostenvergoeding boven de 10 km. Ook zijn er mogelijkheden tot het behalen van diverse certificaten zoals een heftruck- en bovenloopkraancertificaat.

Ben jij dé metaalbewerker die we zoeken en kies jij voor deze uitdagende baan voor langere tijd? Solliciteer dan voor 25 september 2020. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Metaalbewerker Coatinc Groningen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 549 28 40.

Deel deze vacature via