Vacature: Stallenspuiter

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en niet bang voor vieze handen? En wil jij werken op verschillende plekken waarbij geen dag hetzelfde is? Als stallenspuiter zorg jij ervoor dat stallen voor verschillende dieren er weer tip top uit komen te zien. 

Als stallenspuiter zorg je met een hogedrukreiniger ervoor dat stallen van bijvoorbeeld melkvee, pluimvee en varkens volledig gereinigd worden. Dit doe je om de stallen te ontsmetten en zo te zorgen voor een goede hygiëne in de stal. Naast het reinigen van stallen houd je je ook bezig met het reinigen van gebouwen, voersilo’s en machines.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Fysiek in staat om zwaar werk te verrichten
  • Zelfstandig 


Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Spijk en heeft jaren lange ervaring in de stalreiniging. Het werk wordt momenteel gedaan door 2 medewerkers maar door groei is er ruimte voor een nieuwe collega. Na een inwerk periode zal je voornamelijk zelfstandig te werk gaan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de kans om intern opgeleid te worden tot volwaardig stallenspuiter. Ervaring in deze branche is daarom niet nodig. Het gaat om een parttime functie (ca. 20 uur) met doorgroei mogelijkheid naar fulltime. Het uurloon ligt tussen de €10,- en €12,- per uur.

Ben jij de stallenspuiter die wij zoeken? Reageer dan snel! Wil je meer informatie over de vacature stallenspuiter? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via