Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 25 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je het liefst aan het werk tussen de koeien? Dan zoeken wij jou als melker!

Het Noord-Groningse en innovatieve melkveebedrijf waar je gaat werken, biedt onderdak aan zo’n 150 melkkoeien. Zij zijn gevestigd in de omgeving van Spijk. We zoeken iemand die hier van maandag tot en met vrijdag aan de slag kan voor circa 25 uur per week. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: voeren van de koeien en melken. Het voeren van de koeien zal een paar ochtenden in de week zijn. Het melken in de avond. Ze hebben bij deze melkveehouder een 2x12-melkstal met beweegbare vloer. 

Zou je graag aan het werk willen als melker, maar passen deze tijden niet bij jouw schema? Geen zorgen! Ook voor het doen van andere melkbeurten kun jij op deze vacature reageren zodat we voor jou een geschikte werkplek kunnen vinden. We kijken graag met je mee.

Functie-eisen

  • ervaring met melken
  • affiniteit met de agrarische sector 

Over het bedrijf

Ga je werken bij deze melkveehouder, dan ga je werken bij een van de vernieuwendere bedrijven in de omgeving. Deze melkveehouder hergebruikt de warmte van de melk en mest voor de verwarming van de spoelinstallatie, kalvermelk, kantine en privéwoning. Bij de recente uitbreiding van het melkveebedrijf hebben ze dit gerealiseerd. Evenals een aanbouw van een nieuwe melkput met 2 keer 12 zij-aan-zij, een separatie- en wachtruimte.

Wat wij bieden

Een mooie kans om aan de slag te gaan als melker. Circa 25 uur per week. Uren, tijden en dagen kunnen besproken worden. Je uurloon wordt bepaalt aan de hand van jouw ervaring en achtergrond. Dit zal circa tussen de € 10,- en € 13 per uur zijn.

Wil jij liever vandaag dan morgen aan de slag als melker? Solliciteer dan gelijk! Je kunt solliciteren op deze vacature tot en met 23 oktober. Heb je vragen over de vacature 'Melker'? Dan kun je altijd bellen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via