Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben je opzoek naar een (bij)baan in de veehouderij en heb je ervaring me het melken van koeien? In de omgeving van Spijk zoeken wij per direct een zelfstandige melker voor in de avonden.

Voor een melkveebedrijf in de omgeving van Spijk zijn wij op zoek naar een melker die graag een aantal avonden per week de koeien melkt. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor 2 à 3 avondmelkingen in de week. Naast het melken zorg je ervoor dat de boxen er weer netjes bij komen te liggen en dat na het melken de melkstal schoon wordt gemaakt. Heb je een klik met het bedrijf en de koeien? Dan is er ruimte om eventueel meer melkbeurten op te pakken. 

Functie-eisen

  • zelfstandig kunnen melken

Over het bedrijf

Op het bedrijf worden zo’n 80 koeien gemolken. De koeien worden 2 keer per dag gemolken in een visgraat melkstal. 

Wat wij bieden

Het is een baan voor langere periode, de avonden zijn in overleg. Je begint met melken rond 17:00 uur en bent ongeveer 2 tot 2,5 uur bezig. Het salaris ligt tussen de €8,- en €12,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Beschik jij over de ervaring om als melker aan het werk te gaan? Solliciteer dan voor 29 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22

Deel deze vacature via